Despre Iulian Carp – Maseurul din Tabara Master Detox IV

Despre mine,

AM INCEPUT IN URMA CU 14 ANI CU UN CURS DE MASAJ LA SCOALA CRISTINE VALMY. AM TERMINAT CU 10 PROBA PRACTICA, AM ABSOLVIT TOATE MODULELE DE MASAJ SI DATORITA REZULTATELOR MELE MI S-A PROPUS SA RAMAN COLABORATOR. IN URMATOAREA PERIOADA  AM DEVENIT MAESTRU MASEUR.

AM COLABORAT CU DIFERITE CABINETE DE MASAJ IN PERIOADA 2003-2007, DUPA CARE AM DECIS SA MERG IN AUSTRIA, SA PROFESEZ ACOLO LA UN CENTRU SPA. DIN 2008 AM LUCRAT DIN NOU IN BUCURESTI LA UNUL DINTRE CELE MAI RENUMITE SALOANE, LOREAL BY LORAN TUREETE.

DUPA 2010 AM FACUT NUMEROASE  CURSURI DE AUTO VINDECARE SI TERAPIE CU BIOENERGIE. IN PREZENT AM UNCABINET  IN BUCURESTI SI COLABOREZ SI CU ALTI TERAPEUTI. AM LA ACTIV PESTE 500 CLIENTI CU AFECTIUNI DIVERSE, AM INCEPUT SA OFER SI MASAJ LA BIROU(MASAJUL PE SCAUN) SI INCERC SA MA  AUTO DEPASESC MERGAND LA SEMINARII CARE PRIVESC OMUL DIN PUCT DE VEDERE HOLISTIC. DE-A LUNGUL CARIEREI AM FACUT CURSURI DE:

 1. -PRESOPUCTURA,
 2. -MASAJ DE RELAXARE,
 3. -MASAJ TERAPEUTIC,
 4. -MASAJ CHINEZESC,
 5. -TUINA,
 6. -MASAJ CU VENTUZE,
 7. -MAGNETO TERAPIE,
 8. -TERAPIE CU LUMANARI TADE,
 9. -CRISTALO TERAPIE,
 10. -MASAJ ANTICELULITIC,
 11. -MASAJ CU PITRE VULCANICE,
 12. -MASAJ DE RELAXARE LOMI LOMI,
 13. -TEHNICI DE ECHILIBRARE ENERGETICA PRIN RESPIRATIE SI UTILIZAREA SUBCONSTIENTULUI.

IMI PLACE SA AJUT OAMENII, SA LE ALIN SUFERINTELE.

Pe masura ce evoluezi o sa observi ca oamenii din jurul tau incep fie sa se indeparteze, fie, cumva, sa o apuce pe aceeasi cale ca si tine. Si, mai important, iti apar in viata alte persoane care incearca sa te invete tot felul de lucruri noi, interesante, si sa te faca sa evoluezi. Insa, asa cum altii vor incerca sa te ridice pe tine, la fel vei incerca sa faci si tu cu cei la care tii, si care opun rezistenta la schimbare.

Va astept pe toti in Tabara Master Detox IV, intre 5-13 februarie, sa petrecem impreuna 7 zile de relaxare, armonie si rasfat pentru minte, corp si spirit.

Cu prietenie,

Iulian Carp – Expert maseur

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.